Rivitalo 4h, k, 2 x kph/wc, s, 2 x vh, ter, parv

Lauhaharjanne 3, Vuores, Tampere

Hinta
299 000 €
Koko
89.5 m²
Vuosi
2020

Nyt on oikea aika toteuttaa unelmat tässä lähes uudessa asunnossa Vuoreksessa.

Tämä valoisa ja avara 89,5 m2 kaksitasoinen koti sopii täydellisesti pariskunnille, lapsiperheille, kuten myös yksinasuville, jotka arvostavat arjen helppoutta ja käytännöllisyyttä.

Koti tarjoaa järkevän pohjaratkaisun, kaksi kylpyhuonetta, saunan ja parvekkeen sekä tilavat makuuhuoneet.

Yläkerrassa on kaksi muuta makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on tilava vaatehuone, ja toinen on kooltaan jopa yli 15 m2.

Masterbedroomista on kulku parvekkeelle, jossa kelpaa nautiskella aamukahvit ja kuunnella linnun laulua läheisestä metsästä.

Todellista luksusta arjen keskelle tuo se, että molemmissa kerroksissa on kylpyhuone, joiden yhteydessä on wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on sauna, josta on mukava mennä vilvoittelemaan parvekkeelle.

Alaterassin yhteydessä on iso patio, jossa voit halutessassi nauttia etelän suunnasta tulevasta auringosta, ja joka on käytettävissä pitkälle syksyyn asti.

Säilytystilaa on kahden vaatehuoneen lisäksi ulko-oven vieressä sijaitseva lämmin varasto, sekä erillisenä osakkeena oleva lämmin varasto, joka voidaan sisällyttää kauppaan, kun kaupat tehdään 30.4.2024 mennessä.

Lämmin varasto sijaitsee eri rakennuksessa ja siitä maksetaan hoitovastiketta 9,6 €/kk. Kaupan yhteydessä myydään sähköpistokkeella varustettu ulkoautopaikka nro 14 hintaan 2.500 EUR.

Tämä upea kokonaisuus sijaitsee jatkuvasti suosiota kasvattavalla alueella, Vuoreksessa! Alueella on hyvät ja suositut koulut, lähipalvelut kävelymatkan päässä olevine ruokakauppoineen, sekä ulkoilu-, ja liikuntamahdollisuudet, jotka ovat vain 200 metrin päässä asunnon ulko-ovelta.

Tässä kohteessa on erinomaisesti toimivat kulkuyhteydet niin julkisilla, kuin omalla autollakin.

Asunto Oy Aarnivalkea, Tampere – on hyvin hoidettu yhtiö, joka on valmistunut vuonna 2020.

Tontin vuokrasopimus ulottuu aina vuoteen 2079 saakka. Yhtiö koostuu 19 asuinhuoneistosta.

Taloyhtiössä on erinomaiset naapurit ja yhteisöllinen ilmapiiri, jossa on helppo sopia asioista ja vaihtaa halutessaan kuulumisia hyvin hoidetussa pihapiirissä.

Lisätiedot ja esittelyt:
Janne Suoniemi, LKV
0400766507
janne.suoniemi@herrainmaki.fi

Yhteystiedot ja esittelyt
Yhteystiedot
 • Janne Suoniemi
 • Herrainmäki LKV Oy
 • janne.suoniemi@herrainmaki.fi
 • 0400 766 507
Asunnon perustiedot
Kohdenumero20132539
Sijainti
 • Vuores
 • Lauhaharjanne 3
 • 33870
 • Tampere
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h, k, 2 x kph/wc, s, 2 x vh, ter, parv
Asuinpinta-ala m²89.5 m²
Yhteensä m²89.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2020
Käyttöönottovuosi2020
VapautuminenSopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta299 000 €
Myyntihinta299 000 €
Yhtiövastike404,54 €
Hoitovastike286,40 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVesimaksuennakko 20 EUR/hlö/kk. Tietoliikennevastike 8,7 EUR/kk. Kaupan yhteydessä myydään sähköpistokkeellinen autopaikka nro 14 hintaan 2.500 EUR. Autopaikan hoitovastike on 19,20 EUR/kk. Myyjillä on erillisenä osakkeena myös lämmin varasto, joka sisältyy kauppaan. Varaston hoitovastike on 9,60 EUR/kk. Huoneistossa kuluttamansa sähkön maksaa kukin osakkeenomistaja suoraan sähkön toimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Osakkeenomistaja maksaa itse omistamansa sähköauton latauspaikan kuluttaman sähkön. Taloyhtiöllä nostamaton laina 10.000 EUR. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta ja paperinen osakekirja on toimitettava Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.
Asunnon lisätiedot
Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausKaksi vaatehuonetta (yläkerrassa), joista toinen on makuuhuoneen yhteydessä.
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Asunnon tilat ja materiaalit
Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, betoni
Katto
 • Pulpettikatto
 • Huopakate
Keittiön kuvaus
 • Vaaleasävyinen keittiö, joka yhdistyy saarekkeen kautta olohuoneeseen.
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
 • Varusteet: astianpesukone
 • Liesi: keraaminen liesi
 • Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: kaakeli
 • Molemmissa kerroksissa kylpyhuone, jonka yhteydessä wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä.
Saunan kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: puu
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Yksi makuuhuone sijaitsee alakerrassa, kaksi ylhäällä.
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Aarnivalkea, Tampere
Isännöitsijän yhteystiedotKiinteistö-Tahkola Tampere Oy
Taloyhtiössä muutaVuorespalvelu laajakaista 100/100M / Lounea Palvelut Oy. Ilmanvaihtotapa: huoneistokohtainen LTO. Jokaisessa huoneistossa on taloyhtiön ylläpitämänä vähintään yksi liiketunnistin, jota valvoo hallituksen valitsema vartiointiliike. Liiketunnistin voidaan kytkeä huoneistokohtaisesti päälle ja pois asukkaan valitsemana ajankohtana. Lisäksi huoneistoissa on ns. ryöstökytkin, josta hälytyksiä ottaa vastaan hallituksen valitsema vartiointiliike 24 tuntia vuorokaudessa. 17§ Taloyhtiön autopaikkaosakkeiden osakkeet n:ot 1562-1578 AP1-AP17, ja taloyhtiön varasto-osakkeiden n:ot 1579-1588 V1-V10, omistusoikeuden siirtyessä on yhtiöllä ja yhtiön asunto-osakkeiden omistajilla lunastusoikeus seuraavasti: Lunastusoikeus koskee omistusoikeuden siirtoja kaupan, vaihdon tai lahjan nojalla. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos a) osakkeen saaja lunastaa samalla myös taloyhtiön asunto-osakkeita b) osakkeen saaja on yhtiön nykyinen osakkeenomistaja c) osakkeen saaja on edellisen omistajan perintökaaren (40/1965) 2 luvussa tarkoitettu sukulainen tai aviopuoliso; tai d) osake on saatu perintönä, testamentin, avio-oikeuden tai lahjan perusteella Muilta osin lunastukseen sovelletaan, mitä kulloinkin voimassa olevassa asunto-osakeyhtiölaissa säädetään.
EnergialuokkaB2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2022-2023 Vuositakuukorjaukset (rakennuttaja). 2022 Ulkopuolisen asiantuntijan käyttö vuositarkastuksessa. 2021 Pihan asfaltointi, sisäänajoväylän leventäminen ja pysäköintiruutujen maalaus. 2021 Yläpohjien kosteusmittaus (C,D,E-talot).
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2022-2027 Normaalit huolto- ja kunnossapitotyöt. 2024 Sähkölatausinfra autopaikoille osakasvähemmistöhankkeena. Tämä on yhtiön PTS-ehdotus.
Tontin pinta-ala21058,27 m²
Tontin omistusVuokrattu
Tontin VuokranantajaTampereen kaupunki
Tontin vuokra21 058,27 €
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy31.03.2079
Janne Suoniemi
LKV, Kiinteistönvälittäjä
janne.suoniemi@herrainmaki.fi 040 076 6507

Janne Suoniemi on kehuttu ja suuren suosion saavuttanut välittäjä. Suurin osa Jannen myyntikohteista tulee suosittelujen tai vanhojen tyytyväisten asiakkaiden kautta, mikä kertoo töiden hoituvan alusta loppuun ammattimaisesti, asiakkaita kunnioittaen. Työtään rakastava Janne on tehnyt myyntityötä vuosia jo ennen välitysalaa.

Varaa välittäjältä aika asunnon myyntisuunnitelman tekoon tai arviokäynnille