Omakotitalotontti

Nirvanrinteenkatu 25, Nirva, Tampere

Hinta
109 000 €
Koko
-
Vuosi
-

Haaveiletko oman kodin rakentamisesta rauhalliselle ja viihtyisälle sijainnille?

Ota yhteyttä, niin kerron lisää Nirvassa, vain noin 5 km etäisyydellä keskustasta, sijaitsevasta omakotitalotontista. Kooltaan 752 neliön tontti on loistava pohja rakennusprojektille, sillä kiinteistöllä ei sijaitse esimerkiksi purkukuntoisia rakennuksia vaan rakennustöiden kimppuun pääsee pian.

Tontilla on suoritettu maaperätutkimus. Liittymiä ei suoraan ole valmiina, mutta olemassa olevia tonttijohtoja voi mahdollisuuksien mukaan hyödyntää.

Nirva on asuinalueena rauhallinen ja sen sijainti Koivistonkylän ja Lahdesjärven välissä takaa palveluiden läheisyyden ja hyvät kulkuyhteydet.

Tontin rakennusoikeus on 200 kem2. Tontti on raivattu elokuussa 2023.

Ota yhteyttä!

Sami Nyman
Yrittäjä, LKV, KiAT
040 358 8839
sami.nyman@herrainmaki.fi

Yhteystiedot ja esittelyt
Yhteystiedot
  • Sami Nyman
  • Herrainmäki | Sami Nyman LKV Oy
  • sami.nyman@herrainmaki.fi
  • 040 358 8839
Asunnon perustiedot
Kohdenumero21842111
Sijainti
  • Nirva
  • Nirvanrinteenkatu 25
  • 33820
  • Tampere
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
VapautuminenHeti
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta109 000 €
Myyntihinta109 000 €
Asunnon lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotVanhalla kiinteistöllä sijainnut rakennus on ollut liitettynä vesihuoltoverkostoihin, mutta vesisopimus on päättynyt ja vesiliittymä on lakannut olemasta. Olemassaolevia tonttijohtoja voi mahdollisuuksien mukaan hyödyntää. Omistajan tulee maksaa liittymismaksut.
Asunnon tilat ja materiaalit
Tontti
Kiinteistötunnus/laitostunnus837-318-4404-19
Tontin pinta-ala752 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaTontille on määritetty vain yksi rakennusoikeus 200 m², rakennusoikeudesta ei ole eroteltu lukuja eri käyttötarkoituksille. Rakennusoikeudesta tulee käyttää yli puolet pääkäyttötarkoituksen mukaiselle rakentamiselle, muita rajoitteita rakennusoikeuden käyttämiselle ei ole.
Sami Nyman
LKV, Kiinteistönvälittäjä, Yhteistyöyrittäjä
sami.nyman@herrainmaki.fi 040 358 8839

Asiakkaiden ylistämä Sami Nyman on yksi Tampereen eniten myyviä kiinteistönvälittäjiä ja alan kiistattomia tähtiä koko Suomessa. Huikean osaamisensa ja poikkeuksellisten myyntitaitojensa lisäksi sympaattinen Sami on kerrassaan mahtava tyyppi. Samin toimintatapoihin kuuluvat rehellisyys, yhteydenpito sekä – kunnia-asiana – hoitaa asunnonmyynti mahdollisimman laadukkaasti.

Varaa välittäjältä aika asunnon myyntisuunnitelman tekoon tai arviokäynnille