Essi Kuusisto

Stailaajana sekä sisällöntuottajana toimiva Essi on tiimimme luova moniosaaja! Alun perin pintaremontoinnin pariin kouluttautunut Essi alkoi reilu neljä vuotta sitten kaivata luovempaa työtä. Hän vaihtoi asuntojen stailaukseen – ja on sillä tiellä edelleen. Alansa huippuosaaja on urallaan ehtinyt nähdä monenlaisia asuntoja, ja vuosien varrella onkin kertynyt reilusti kokemusta ja taitoa. Stailaajan työssään hän nauttii erityisesti valokuvaajien kanssa työskentelystä sekä saadessaan oman kädenjälkensä näkyviin. Myös erilaisten asuntojen näkeminen inspiroi.

Vapaa-ajallaan Essi viettää paljon aikaa luonnossa, ja hänen suurin intohimonsa onkin telttailu ja patikointi oman koiran kanssa. Myös elokuvat ja erilaiset käsityöt, kuten piirtäminen, ovat lähellä tämän luonnonystävän sydäntä.

Essi Kuusisto
Stailaaja
essi@herrainmaki.fi 044 992 5956

Stailaajana sekä sisällöntuottajana toimiva Essi on tiimimme luova moniosaaja! Alun perin pintaremontoinnin pariin kouluttautunut Essi alkoi reilu neljä vuotta sitten kaivata luovempaa työtä. Hän vaihtoi asuntojen stailaukseen – ja on sillä tiellä edelleen. Alansa huippuosaaja on urallaan ehtinyt nähdä monenlaisia asuntoja, ja vuosien varrella onkin kertynyt reilusti kokemusta ja taitoa.

asuntoa vaihtamassa?

Varaa välittäjältä aika arviokäynnille