herrainmäki lkv

Herrainmäki on Tampereen keskusta-alueen korkein kukkula, jolle noustessa voi aistia kaupungin upeaa historiaa. Huipulla edessäsi avautuu Näsijärven rannan uusi Tampere. Kaunis rantamaisema, näyttävä kanava-alue ja lukuisat upeat punatiiliset kerrostalot kehystävät Herrainmäen vehreää ja rauhaisaa puistoaluetta pohjoisen suunnasta.

Sille kukkulalle me perustimme Herrainmäen kiinteistönvälitystoimiston. Olimme kukin tahoillamme kiivenneet alan huipulle, ja huomasimme, että yhdessä voimme tarjota vieläkin enemmän.

Me tunnemme tämän kaupungin kadut, asuntomarkkinat ja trendit – menneen ja tulevan. Kaikki kiinteistönvälittäjämme ovat kokeneita ja ansioituneita alan huipputekijöitä, joita yhdistää suuri halu ja intohimo myydä asunnot poikkeuksellisen laadukkaasti.

Me Herrainmäellä katsomme pintaa syvemmälle, ja tiedämme että jokaisen kodin tarina on merkityksellinen. Joillakin se ulottuu kauas menneeseen, tosilla se on vasta alkamassa.

Jokainen koti ansaitsee parhaan välittäjän.
Tervetuloa Herrainmäelle, tunnettu tekijöistään!

yhteystiedot ja sijainti

Toimistomme on avoinna arkipäivisin klo: 10–15. (Varmistattehan aukioloajan ennen saapumistanne) p. 040-6787516

Herrainmäki LKV toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla kanta- Tampellassa, Herrainmäen upeassa puistossa. Toimistotila on rakennettu vanhan Jugend-huvilan B- päätyyn.

Meille on helpot kulkuyhteydet ja pihassa on runsaasti parkkitilaa. Autolla pääsee hyvin Verstaankatua pitkin, josta käännytään Valumallinpolulle ja noustaan mäkeä ylös valkoisen rakennuksen pihaan. Parkkipaikat löytyvät myös toimiston edestä, B-päädystä!

Kävellen voi saapua autotietä pitkin, tai nousta Pellavantorilta portaat ylös Herrainmäelle. Valkoinen huvila tulee näkyviin, kun ohittaa portaikon yläpäässä olevan kivitalon.

Bussi numero 11 (Pere/TAYS) tulee Pellavantorin kulmalle. Herrainmäkeä lähinnä oleva pysäkki on Juhlatalonkadulla.

asuntoa vaihtamassa?

varaa maksuton arviointi

Arviointi on maksuton kaikille asunnon myyntiä harkitseville!
Välittäjämme on Sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.