7 syytä

miksi valita herrainmäki

01.
Paikallinen

Herrainmäki LKV:n yksi perustamisen kulmakivi on olla paikallinen välitysliike. Me tunnemme tämän kaupungin ja sen asuntomarkkinat läpikotaisin. Huippuvälittäjillämme on laajat asiakasverkostot ja näkemys asumisen trendeistä. Ketterän kokoisessa tiimissä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja yksilöllisesti. Meillä kaikki välittäjät voivat myydä jokaista myynnissä olevaa kohdettamme. Näin varmistamme parhaan lopputuloksen asiakkaallemme.

02.
Laadukas

Tärkein kulmakivemme on laatu. Herrainmäki LKV:n palvelukseen onkin valittu vain ansioituneet huippuvälittäjät. Jokainen kiinteistönvälittäjämme on huippuammattilainen tinkimättömällä asenteella. Välittäjillämme on apunaan huippuassistentit, joten he voivat keskittyä täysillä asiakastyöhön.

Meille kaikille on kunnia-asia toteuttaa sinun kotisi myynti sujuvasti ja turvallisesti. Tyytyväiset asiakkaamme palaavat luoksemme aina uudelleen, se jos mikä on erinomaisen laadun merkki.

03.
Tinkimätön

Meille jokainen koti on arvoasunto ja myyntityö tehdään samalla tinkimättömällä otteella asunnosta, sen koosta ja sijainnista riippumatta. Jokainen myyntiprosessi koostuu pienistä palasista ja kaikilla niillä on merkitys. Meidän välittäjistä paistaa intohimo työhönsä ja meillä jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti, joten motivaatio on 110%

04.
Stailaus

Panostamme asunnon myyntikuviin stailaamalla ne ammattilaisten toimesta.
Jokainen asunto on uniikki ja asukkaansa näköinen, stailauksella pyrimme nostamaan sen parhaat puolet esiin.

Olemme valinneet parhaat stailaajat tekemään kuvistamme upeita. Kohteessa stailaaja ja kuvaaja miettivät yhdessä asunnon parhaat kuvakulmat juuri sinun asuntoosi sopivalla tavalla ja työskentelevät yhdessä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

05.
Huippuluokan valokuvat

Kuvaajamme työnskentelevät yhdessä stailaajien kanssa, parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Olemme valinneet parhaat valokuvaajat työskentelemään meille, jotta voimme tarjota laadukkaat ja myyvät valokuvat.

06.
Kalustus ja virtuaalikalustus

Tarjoamme kalustuksia tyhjiin asuntoihin. Kalustuksella saadaan luotua kodikas ilmapiiri tyhjään asuntoon. Kalustamalla asunnosta saadaan upeat myyntikuvat. Kalustuksella saadaan havainnollistettua tilankäytön mahdollisuuksia. Kalustus suunnitellaan yksilöllisesti, juuri teidän asuntoonne sopivaksi.

Näyttävä kalustus voidaan toteuttaa myös virtuaalikalustuksena.

07.
Tavoitamme asunnon ostajat

Meiltä saat alan laajimman näkyvyyden ja parhaimman markkinoinnin. Teemme teidän asunnolle yksilöllisen myyntisuunnitelman.

Asuntonne julkaistaan asuntoportaaleissa Etuovi ja Oikotie. Lisäksi asuntonne tulee näkyviin Herrainmäki LKV:n omilla kotisivuilla. Käytämme usein myös lehtimainontaa, etenkin Aamulehden asuntoliitettä.

Olemme aktiivisia myös sosiaalisen median kanavilla. Luomme sinne suunnitelmallisesti sisältöä ja mainostamme myyntikohteita systemaattisesti.

Teemme myyntikohteesta laadukkaat materiaalit, joita jaamme asunnosta kiinnostuneille.

asuntoa vaihtamassa?

varaa maksuton arviointi

Arviointi on maksuton kaikille asuntoa myyville. Välittäjämme on Sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.