myymässä

Miten myyntiprosessi etenee?

Kun harkitsette kotinne myyntiä, tulemme mielellämme kertomaan yrityksestämme ja laadukkaasta myyntiprosessistamme, joka takaa teille onnistuneet asunto-ja kiinteistökaupat.  Saatte meiltä aina realistisen arvion kotinne myyntihinnasta, sekä odotetusta myyntiajasta.  Vahvan paikallistuntemuksemme ansiosta osaamme hinnoitella kotinne tarkasti, huomioiden sen yksityiskohdat sekä ainutlaatuisuuden, miettimättä vain alueen keskimääräistä neliöhintaa.

Tarjoamme kattavat markkinointikanavat, sekä laadukkaat myyntimateriaalit. Teemme kodillesi yksilöllisen markkinointisuunnitelman, sekä hoidamme kaikki myyntiin liittyvät asiakirjalaadinnat huolellisesti.

Huolehdimme kotinne myyntiprosessista kokonaisvaltaisesti, ja takaamme teille luotettavaa ja vastuullista asiantuntemusta.  Olemme apunanne, jotta kotinne myynti olisi teille mahdollisimman vaivatonta ja huoletonta.

Voitte ottaa yhteyttä verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta, tai  halutessanne voitte olla meihin yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

asuntoa vaihtamassa?

varaa maksuton arviointi

Arviointi on maksuton kaikille asunnon myyntiä harkitseville!
Välittäjämme on Sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.