yläotsikko

yhteistyökumppanit

asunnot espanjassa
Strand Properties

Strand Properties on suomalaisomisteinen kiinteistönvälitysyritys, joka toimii Espanjassa. Strand Properties tarjoaa ensiluokkaista palvelua asunnon ostajille, myyjille sekä rakennuttajille. Kokeneilla kiinteistönvälittäjillä on vahva aluetuntemus ja he palvelevat asiakkaita lähes 20 eri kielellä. Strandin kautta löydät kaikki myynnissä olevat huoneistot, kiinteistöt ja muut kohteet Aurinkorannikolta, Malagasta sekä Mallorcalta. Asuntojen ostaminen ja myyminen on helppoa ja vaivatonta Strandin ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin kanssa. Jos haaveenasi on asunto Espanjasta tai haluat myydä omistamasi asunnon, Strand Properties on täällä sinua varten.

Tutustu asuntoihin

Applex
Herrainmäki LKV ja Asianajotoimisto Applex yhteistyöhön

Herrainmäki LKV haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta – niin myös lakiasioiden saralla. Asianajotoimisto Applex on luottamuksemme arvoinen yhteistyökumppani, joka tarjoaa kattavat juridiikan palvelut niin yrityksellemme kuin asiakkaillemme. Olemme erittäin iloisia päästessämme hyödyntämään Applexin laajaa palveluvalikoimaa, ammattitaitoa ja kokemusta!

Gusta design + Mirantik

Gusta design + Mirantik on kahden sukupolven vintage- ja designkalusteiden erikoismyymälä Tampereen Hämeenpuistossa. Vaihtuvasta valikoimastamme löytyy pohjoismaisia designesineitä eri vuosikymmeniltä suomalaisesta Artekista tanskalaisiin designklassikoihin!

Bufferi
Herrainmäki luottaa tapahtumissaan Bufferin maistuviin ja näyttäviin tarjoiluihin

”Pieniin tai suuriin tilaisuuksiin, rennoletkeää tai hienostunutta – Bufferi Catering palvelee sinua vuosien kokemuksella. Meillä on kyky kuunnella toiveitasi ja toteuttaa vankalla taidolla onnistuneet tapahtumat!”

Kukkayksiö

Kukkayksiö on täyden palvelun kukkakauppa kivijalassa sekä verkossa, panostamme laatuun niin tuotteissamme kuin yksilöllisessä asiakaspalvelussammekin. Tärkeimpiä teemojamme ovat lähituotteet, vastuullisuus, inspiroituminen sekä asiakkaan oma aika. Kivijalkakauppaamme voi tulla myös istuskelemaan nojatuoliin ja lueskelemaan kaupalta löytyviä lehtiä ja kirjoja, sekä nauttimaan tunnelmasta kaikin aistein.

By Pilke

”By Pilke on sisustusalan yritys, joka on jo usean vuoden ajan tarjonnut asiakkailleen mm. stailaus- ja valokuvauspalveluita sekä asuntojen myyntikalustuksia. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme myös  sisustus- ja kalustesuunnittelua sekä erilaisia workshoppeja. 

Meillä on asiantunteva ja toimiva tiimi. Vahvuuksiimme kuuluu visuaalisuuden lisäksi vankka asiakaspalvelualttius, joustavuus ja tyyli, jonka puitteissa luomme toimivia kokonaisuuksia. Yhdessä asiakkaan kanssa teemme kaikkemme, että asunnon myyntiarvo saadaan maksimoitua.”

asuntoa vaihtamassa?

varaa maksuton arviointi

Arviointi on maksuton kaikille asuntoa myyville. Välittäjämme on Sinuun yhteydessä lomakkeen lähettämisen jälkeen.