Hanne Malminen

Aina hyväntuulinen Hanne!

Tiimimme luotto stailaaja. Hannen taitavissa käsissä, yhteistyössä kuvaajan kanssa luodaan onnistunutta jälkeä. 

Hannen mielestä stailaajan työssä onkin parasta se, kun saa työskennellä muiden huippuammattilaisten kanssa, ja kun pääsee käymään erilaisissa kodeissa ja asunnoissa. Jokainen kohde on erilainen, inspiroiva ja haastaa mukavasti. 

Hannella on monen vuoden kokemus visualistin työstä, kaupanalasta ja tuotehankinnasta. Lisäksi Hanne on tehnyt pitkän kotiäidin uran, valmistunut sisustussuunnittelijaksi ja rakentanut siinä samalla yhden talon miehensä kanssa.

Liikunta ja perhe ovat lähellä Hannen sydäntä. Vapaa-aika ja illat kuluvat pitkälti perheen ja lasten liikuntaharrastusten parissa, mutta silloin on myös hyvää aikaa harrastaa itse. Hannen suosikkeja ovat ryhmäliikuntatunnit ja talvisin myös hiihtoladut. 

Hanne Malminen
Stailaaja
hanne.malminen@herrainmaki.fi 040 727 7999

Aina hyväntuulinen Hanne! Tiimimme luotto stailaaja. Hannen taitavissa käsissä, yhteistyössä kuvaajan kanssa luodaan onnistunutta jälkeä.  Hannen mielestä stailaajan työssä onkin parasta se, kun saa työskennellä muiden huippuammattilaisten kanssa, ja kun pääsee käymään erilaisissa kodeissa ja asunnoissa. Jokainen kohde on erilainen, inspiroiva ja haastaa mukavasti.  Hannella on monen vuoden kokemus visualistin työstä, kaupanalasta ja tuotehankinnasta. Lisäksi […]

asuntoa vaihtamassa?

Varaa välittäjältä aika arviokäynnille