Linda Metsäkylä

Aina avulias Linda vastaa yhdessä Lauran kanssa toimistorutiinien toimivuudesta ja erilaisista kehistysprojekteista.
Lindan ansiosta niin asiakkailla kuin muilla työntekijöillämme on aina tervetullut olo toimistolle tullessaan. Lindan työpanos on myös tärkeässä asemassa välittäjiemme arjen sujuvuudessa. Hän takaa, että asiat hoituvat saumattomasti ja suunnitelmat hiotaan viimeistä yksityiskohtaa myöten.
Energinen ja idearikas Linda onkin toimistomme korvaamaton voimavara.
Linda on aktiivinen viihteen ja kulttuurin kuluttaja. Vielä toritapahtumia paremmin hän kuitenkin viihtyy luontoreittien pitkospuilla, puolukkamättäiden takana kyykkien, Pyynikin rantojen lenkkipoluilla ja mökin verannalla Piikkilänjärven virtaavaa vettä ja kesän luonnon vaiheita seuraillen.
Linda Metsäkylä
Toimistokoordinaattori
linda.metsakyla@herrainmaki.fi

Aina avulias Linda vastaa yhdessä Lauran kanssa toimistorutiinien toimivuudesta ja erilaisista kehistysprojekteista. Lindan ansiosta niin asiakkailla kuin muilla työntekijöillämme on aina tervetullut olo toimistolle tullessaan. Lindan työpanos on myös tärkeässä asemassa välittäjiemme arjen sujuvuudessa. Hän takaa, että asiat hoituvat saumattomasti ja suunnitelmat hiotaan viimeistä yksityiskohtaa myöten. Energinen ja idearikas Linda onkin toimistomme korvaamaton voimavara. Linda […]

asuntoa vaihtamassa?

Varaa välittäjältä aika arviokäynnille